Create exams in Bulgarian

ClassMarker е най-добрият генератор на тестове за създаване и разпространение на персонализирани онлайн изпити и тестове на всички езици.

Независимо дали тествате 5 или 5000 потребители, ClassMarker ще ви спести тези дълги, болезнени часове на създаване, разпространение и оценка на тестовете. Никога няма да Ви се наложи да въведете отново въпроси или тестове, а резултатите се изчисляват незабавно и точно.

Ползва се с доверието на най-уважаваните световни марки , ClassMarker се използва от бизнеса и образователните институции заради нашите професионални и надеждни услуги.

Стъпка 1: Създайте неограничен брой въпроси и тестове с ClassMarker онлайн генератор на тестове.

  • Въпросите и тестовете могат да бъдат обогатени с онлайн връзки, документи, снимки и видеоклипове. Всеки въпрос се записва във вашата банка с въпроси и може да бъде използван повторно колкото пъти искате.
  • При създаване на онлайн тестове можете да използвате Статични въпроси, за да се появява една и съща серия въпроси всеки път, когато онлайн тест се прави ИЛИ да използвате Произволни настройки на въпроси, за да се падат въпроси произволно избрани от вашата банка с въпроси.

Стъпка 2: Възложи (разпредели) онлайн оценки, за да се подобри електронното обучение

  • Създайте потребителски имена и пароли, които позволяват на изпитваните да влязат в акаунт на ClassMarker, където могат да видят и да направят онлайн тестовете, които сте направили достъпни за тях, ИЛИ, създайте публични или частни връзки за онлайн изпити, които можете да изпращате до изпитваните или да добавите към вашия сайт.
  • Персонализирайте настройките за изпитване в съответствие с вашите специфични изисквания. Онлайн настройките на изпитване, включват: време /дата на която е достъпен, срок, брой на позволените опити, да се позволи оценката да се показва по време и /или след приключването на теста, дали въпросите да бъдат показвани в произволен ред, да се определи минималната оценката, необходима за вземане на изпита, плюс много повече настройки.

Стъпка 3: Анализирайте резултати с лесният за употреба генератор на тестове на ClassMarker

  • Онлайн резултатите от тестовете се изчисляват незабавно, акуратно и надеждно.
  • Резултатите могат да бъдат видени по група, тест, категория или потребител. Покажи резултатите от теста.
  • Редовното онлайн тестване позволява анализ на моделите за учене и предоставя безценна оценка за напредъка на изпитваните.

Създайте онлайн тестове на който и да е чужд език и изберете на какъв език искате да се покажат тест интерфейсните бутони и инструкции. (Административния интерфейс и поддръжката на ClassMarker в момента е само на английски език.)

ClassMarker е съвместим с всички основни операционни системи, включително Windows, Macintosh, Linux, Chrome OS /Chromebook и също работи на смарт устройства като iPhone, iPod touch, iPad и други подобни таблeти и Android.

И тъй като ClassMarker е онлайн услуга, няма софтуерни инсталации за вас или вашите потребители, така че тестове могат да бъдат направени незабавно, 24/7.

Насладете се на бъдещето на онлайн изпитването с ClassMarker.

Back to Languages

Register free

and create your first custom exams today - no credit card required.

Forgot password? / Register free