Create exams in Finnish

ClassMarker on paras kysymysten tekijä, kun haluat luoda mukautettuja verkkokokeita tai -testejä millä tahansa kielellä.

Testasitpa sitten 5 tai 5000 käyttäjää, ClassMarker säästää sinut niiltä pitkiltä ja kivuliailta tunneilta, jotka kuluvat testien luomiseen, jakamiseen sekä pisteytykseen. Sinun ei tarvitse koskaan syöttää uudelleen kysymyksiä tai testejä. Testien tulokset lasketaan nopeasti ja tarkasti.

Maailman arvostetuimmat brändit luottavat ClassMarkeriin. Meidän ammattimaisia sekä turvallista palvelujamme käyttävät niin liiketoiminnan yritykset kuin myös opetuslaitokset.

Vaihe 1: Luo rajattomat kysymykset ja testit ClassMarkerin verkkokysymysten tekijällä.

  • Kysymyksiä ja testejä voidaan rikastaa linkeillä, asiakirjoilla, kuvilla ja videoilla. Jokainen kysymys tallennetaan kysymyspankkiisi ja niitä voidaan käyttää uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.
  • Kun luot verkkotestejä, voit käyttää staattisia kysymyksiä saadaksesi samat kysymykset ilmestymään joka kerta, kun verkkopohjainen kysely tehdään TAI voit käyttää satunnaisia kysymyksiä, jotka satunnaisesti valitaan kysymyspankistasi.

Vaihe 2: Osoita (jaa) verkkoarviointeja edistaaksesi verkko-oppimista.

  • Luo käyttäjätunnuksia ja salasanoja, joiden avulla testien tekijät voivat kirjautua ClassMarkerin tilille, jossa he voivat katsoa ja tehdä sinun antamiasi verkkopohjaisia testetä. Voit myös luoda verkkotesteihin julkisia tai yksityisiä linkkejä, joita voit lähettää testien tekijöille tai lisätä niitä verkkosivuillesi.
  • Muokkaa testiasetuksia mieleiseksesi. Verkkotestin asetukset: ajan/päiväyksen käyttö, aikaraja, sallittujen yritysten lukumäärä, palautteen näkyminen testin aikana ja/tai sen päättymisen jälkeen, kysymykset voidaan näyttää satunnaisessa järjestyksessä sekä testin hyväksymispistemäärä voidaan asettaa. Näiden lisäksi tarjolla on monia muita asetuksia.

Vaihe 3: Analysoi tuloksia ClassMarkerin yksinkertaisella kysymysten tekijällä

  • Verkkokysymysten tulokset lasketaan heti, tarkasti sekä varmasti.
  • Tuloksia voidaan katsoa ryhmän, testin, kategorian tai käyttäjän mukaan. Voit myös siirtää kyselyjen tuloksia toiseen paikkaan.
  • Säännöllinen verkkotestaus mahdollistaa oppimismallien analysoinnin ja se tarjoaa arvokasta palautetta testin tekijoiden edistymisestä.

Luo verkkotesti millä tahansa kielellä ja valitse millä kielellä haluat testin käyttöliittymän painikkeiden ja ohjeiden näkyvän (ClassMarkerin hallinnoinnin käyttöliittymä ja tuki ovat tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi).

ClassMarker on yhteensopiva kaikkien yleisimpien käyttöjärjestelmien kanssa, kuten Windowsin, Macintoshin, Linuxin ja Chrome OS:n/Chromebookin. Sitä voidaan käyttää myös älylaitteilla, kuten iPhonella, iPod touchilla, iPadilla sekä muilla saman tyylisillä tableteillä kuin myös Android-laitteilla.

ClassMarker toimii verkossa, joten sinun tai käyttäjiesi ei tarvitse ladata mitään ohjelmaa. Testit ovat siis käytössä heti, 24/7.

Nauti ClassMarkerin avulla verkkotestaamisen tulevaisuudesta.

Back to Languages

Register free

and create your first custom exams today - no credit card required.

Forgot password? / Register free