Create exams in Hungarian

A ClassMarker a legjobb kvízkészítő, mely lehetővé teszi egyéni vizsgák és tesztek létrehozását és terjesztését, online, bármilyen nyelven.

Akár 5 vagy 5000 felhasználót akar vizsgáztatni, a ClassMarker segítségével megspórolhatja a tesztek létrehozásával, terjesztésével és osztályozásával eltöltött fájdalmasan hosszú órákat. Soha nem kell újra megadnia ugyanazokat a kérdéseket vagy teszteket, és az eredmények kiszámítása azonnal és pontosan történik.

A világ legelismertebb márkáinak bizalmát élvezve, a ClassMarker biztonságos szakmai szolgáltatásokat nyújt vállalkozások és oktatási intézmények részére.

1. lépés: Hozzon létre korlátlan számú kérdést és tesztet a ClassMarker online kvízkészítő programmal.

  • A kérdéseket és teszteket online linkekkel, dokumentumokkal, képekkel és videókkal színesítheti. Minden kérdés mentésre kerül a Kérdés tárházba, így újra felhasználható, ahányszor csak akarja.
  • Az online tesztek létrehozásakor választhatja az Állandó kérdéseket, hogy ugyanazokat a kérdések jelenjenek meg minden alkalommal, amikor a web-alapú tesztjét kitöltik, VAGY használhatja a Véletlenszerű kérdés beállítást is, amikor a kérdések véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra a Kérdés tárházból.

2. lépés: Online felmérések hozzárendelése (terjesztése), az e-oktatási folyamat javítására

  • Hozzon létre felhasználóneveket és jelszavakat, melyekkel lehetővé válik, hogy a vizsgázók, a ClassMarker kvízkészítő alkalmazásba történő bejelentkezést követően kitölthessék a számukra elérhetővé tett web-alapú teszteket, VAGY hozzon létre privát vagy publikus linkeket, amelyeket kiküldhet a vizsgázóknak, vagy elhelyezhet a honlapján.
  • Teszt beállítások testreszabása, az egyéni igényeknek megfelelően. Online teszt beállítások: idő /dátum rendelkezésre állás, időkorlát, megengedett kitöltési kísérletek száma, stb. lehetővé teszik, hogy visszajelzést kaphasson a teszt kitöltése alatt és /vagy után, hogy a kérdések véletlenszerű sorrendben jelentek-e meg, meg lett-e adva a megfelelési szint, stb.

3. lépés: Elemzése eredmények ClassMarker egyszerű kvíz készítő

  • Online kvíz eredmények kiszámítására azonnal, pontosan és biztonságosan.
  • Az eredmények megtekinthetők a csoport, teszt, kategória vagy felhasználó. Export teszt eredményeket.
  • A rendszeres online tesztelési lehetőség lehetővé teszi a tanulási minták elemzését és felbecsülhetetlen visszajelzést ad a tesztkitöltők fejlődéséről.

Hozzon létre online teszteket bármilyen idegen nyelven , és válassza ki milyen nyelven szeretné megjeleníteni a tesztelési felületen a gombokat és utasításokat. (A ClassMarker adminisztrációs felülete és a támogatás jelenleg csak angol nyelven elérhető.)

A ClassMarker kompatibilis az összes főbb operációs rendszerrel, beleértve a Windowst, Macintosht, Linuxot, Chrome OS/Chromebookot és működik okostelefonokon, tableteken is, mint például az iPhone, iPod touch, iPad és Androidos eszközökön is.

És mivel a ClassMarker online rendszerben működik, nem kell szoftvert telepíteni se a tesztkészítőnek, se a felhasználóknak, így a tesztek azonnal, 24/7 elérhetők.

Élvezd az online tesztelés jövőjét a ClassMarker segítségével.

Back to Languages

Register free

and create your first custom exams today - no credit card required.

Forgot password? / Register free