Create exams in Romanian

ClassMarker este cel mai bun creator de teste, pentru crearea și distribuirea de examene personalizate si teste online, în orice limbă.

Fie că vreți să testați 5 sau 5000 de utilizatori, ClassMarker vă scutește de obositoarele ore în care trebuie să creați, să distribuiți și să corectați teste. Nu va fi nevoie să reintroduceți întrebări sau teste, iar rezultatele sunt calculate instantaneu și cu precizie.

Folosit cu încredere de către cele mai respectate branduri din lume, ClassMarker este utilizat de către întreprinderi și instituții de învățământ pentru serviciile noastre profesionale și sigure.

Pasul 1: Creați un număr nelimitat de teste și întrebări cu creatorul de teste online ClassMarker.

  • Testele și întrebările pot fi îmbogățite cu link-uri online, documente, imagini și clipuri video. Fiecare întrebare este salvată în Depozitul dumneavoastră de întrebări și poate fi refolosită ori de câte ori doriți.
  • Când creați teste online, puteți utiliza întrebări Statice, pentru a avea același set de întrebări care apare de fiecare dată când testul online este dat, SAU puteți folosi setări pentru întrebari aleatorii, pentru a avea întrebări alese aleatoriu din Depozitul dumneavoastră de întrebări.

Pasul 2: Repartizați (distribuiți) evaluări online, pentru a spori învățarea online

  • Creați nume de utilizatori și parole cu care persoanele care vor da testele se pot autentifica într-un cont al creatorului de teste ClassMarker, unde pot vedea și da testele online pe care le-ați făcut pentru ei, SAU puteți crea link-uri publice sau private pentru teste online pe care le puteți apoi trimite oamenilor să dea teste sau să le adăugați la website-ul dumneavoastră.
  • Particularizați setărilor testelor în funcție de cerințele dumneavoastră. Setările de testare online includ: disponibilitate în funcție de dată și oră, limită de timp, număr de încercări permise, să permită ca feedback-ul să poată fi văzut în timpul și / sau după ce testul este finalizat, dacă întrebările vor fi afișate în ordine aleatorie, stabilirea unei note de trecere, plus multe alte setări disponibile.

Pasul 3: Analizați rezultatele cu creatorul simplu de teste de la ClassMarker

  • Rezultatele testelor online sunt calculate instantaneu, cu precizie și în siguranță.
  • Rezultatele pot fi vizualizate în funcție de grup, testare, categorie sau utilizator. Rezultatele testelor pot fi exportate.
  • Testarea online cu regularitate permite identificarea și analizarea tiparelor de învățare, oferind feedback valoros asupra progresului celor care dau testele.

Creați teste online în orice limbă străină și selectați limba în care doriți să fie afișate butoanele de interfață și instrucțiunile în cadrul testării. (Interfața de administrare și suport ClassMarker este pentru moment valabilă numai în limba engleză.)

ClassMarker este compatibil cu toate sistemele de operare principale, inclusiv Windows, Macintosh, Linux, Chrome OS / Chromebook și de asemenea funcționează pe dispozitive Smart, cum ar fi iPhone, iPod Touch, iPad și tablete similare și Android.

Și pentru că ClassMarker este on-line, nu există instalare de software pentru dumneavoastră sau utilizatorii dumneavoatră, iar testele pot fi date imediat, 24/7.

Bucurați-vă de viitorul în materie de testare online cu ClassMarker.

Back to Languages

Register free

and create your first custom exams today - no credit card required.

Forgot password? / Register free