Create exams in Slovenian

ClassMarker je najboljši ustvarjalec in distributor po meri narejenih spletnih testov v različnih jezikih.

Ni pomembno ali testirate 5 ali 5000 uporabnikov, ClassMarker vam bo prihranil dolge ure ustvarjanja, razmnoževanja in ocenjevanja testov. Ne bo vam potrebno ponovno vnesti vprašanj ali testov, rezultati pa bodo izračunani takoj in natančno.

Zaupajo nam svetovno cenjene blagovne znamke. ClassMarker uporabljajo podjetja in izobraževalne ustanove, saj nudimo strokovne in varne storitve.

Korak 1: Ustvarite neomejeno število vprašanj in testov s ClassMarker spletnim ustvarjalcem testov

  • Vprašanja in testi so lahko obogateni s spletnimi povezavami, dokumenti, slikami in video posnetki. Vsako vprašanje je shranjeno v vašo bazo vprašanj in se lahko ponovno uporabi po vaši želji.
  • Pri ustvarjanju spletnih testov lahko uporabite nastavitev za nespremenljiva vprašanja, kar pomeni, da se ob vsakem testiranju pojavi isti nabor vprašanj; lahko pa uporabite nastavitev za naključna vprašanje, kar pomeni, da so vprašanja vsakič naključno izbrana iz vaše baze vprašanj.

Korak 2: Dodeli spletne ocene za izboljšanje e-učenja

  • Ustvarite uporabniška imena in gesla, ki omogočajo testirancem, da se prijavijo v ClassMarker ustvarjalec testov, kjer si lahko ogledajo in izberejo spletne teste, ki ste jim jih dali na voljo. LAHKO pa ustvarite javne ali zasebne povezave do spletnih testov, ki jih lahko pošljete testirancem ali pa jih dodate na vašo spletno stran.
  • Prilagodite nastavitve testa vašim osebnim zahtevam. Nastavitve spletnih testov vključujejo: časovno/datumsko razpoložljivost; dovoljeni čas; število dovoljenih poskusov; povratne informacije, ki se lahko prikažejo bodisi med ali pa po testu; bodo vprašanja prikazana v naključnem vrstnem redu; opredelitev pozitivne ocene, in podobno.

Korak 3: Analizirajte rezultate z ClassMarker preprostim ustvarjalcem testov.

  • Rezultati testa se izračunajo takoj, natančno in varno.
  • Rezultate si lahko ogledate glede na skupino, test, kategorijo ali uporabnika. Rezultate testa lahko izvozite.
  • Redno spletno testiranje omogoča analizo učnih vzorcev in daje dragocene povratne informacije o napredku testirancev.

Ustvarite spletne teste v katerem koli tujem jeziku in izberite jezik, ki ga želite prikazati na uporabniškem vmesniku in navodilih. (ClassMarker vmesnik in podpora sta trenutno na voljo le v angleškem jeziku.)

ClassMarker je združljiv z vsemi večjimi operacijskimi sistemi, kot so Windows, Macintosh, Linux, Chrome OS /Chromebook. Deluje tudi na pametnih napravah, kot so iPhone, iPod touch, iPad in podobni tablični računalniki in Androidi.

Ker je ClassMarker na spletu, ne potrebujete nobene programske opreme, tako da se testi lahko uporabljajo 24/7.

Uživajte v prihodnosti spletnega testiranja s ClassMarker.

Back to Languages

Register free

and create your first custom exams today - no credit card required.

Forgot password? / Register free